Girişim Köşesi

HMS Otel Yazılımı ve Kanal Yöneticisi: Turizm Sektörünün Bulut Tabanlı Çözümü

🏨 2003 yılından bu yana teknoloji sektöründe öncü bir rol üstlenen Tasarım Rehberi'nin yenilikçi ürünü, HMS Otel Yazılımı ve Kanal Yöneticisi, kamu ve özel sektördeki birçok firmanın ihtiyaçlarına cevap veriyor.

🌐 2010 yılında, turizm sektöründeki bir boşluğu doldurmak amacıyla geliştirdiği HMS (Hotel Management System), Türkiye'nin bulut tabanlı olarak üretilmiş ilk otel yazılımı olma özelliğini taşıyor. Bu yenilikçi yazılım, otel yönetimini ve rezervasyon süreçlerini kolaylaştırarak, sektördeki operasyonel verimliliği artırmayı hedefliyor.

🚀 Firma sahibi Nurettin Sezer'in vizyonu ve liderliği altında, HMS Otel Yazılımı; kullanıcı dostu arayüzü, güvenilir veri yönetimi ve kapsamlı özellikleri ile otel işletmecilerine benzersiz bir deneyim sunuyor. Nurettin Sezer şirketin başarılarını, karşılaştığı zorlukları ve teknoloji dünyasındaki gelişmeleri ve Teknokent'te yer almanın avantajları hakkında değerlendirmelerini bizlerle paylaştı.
...

Kodpit Teknoloji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Yüksel ile Özel Röportaj

🚀 Web ve mobil uygulamalar, Endüstri 4.0, eğitim ve bilgi güvenliği alanlarında ulusal ve uluslararası düzeyde hizmet veren öncü teknoloji şirketi Kodpit Teknoloji A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Yüksel ile özel bir röportaj gerçekleştirdik.

🌐 Röportajda, Kodpit Teknoloji'nin sektördeki yeri, hedefleri ve gelecek vizyonuna dair değerli bilgiler edineceğiz. Ayrıca, Buğra Yüksel'in teknoloji ve inovasyon konularındaki derin bilgi birikimi ve sektöre bakış açısını da yakından inceleme fırsatı bulduk.

⭐️ Buğra Yüksel şirketin başarılarını, karşılaştığı zorlukları ve teknoloji dünyasındaki gelişmeleri ve Teknokent'te yer almanın avantajları hakkında değerlendirmelerini bizlerle paylaştı.

👍 Videomuzu beğendiyseniz, lütfen beğen butonuna basın ve daha fazla içerik için kanalımıza abone olun.
...

Theca: Sürdürülebilir Ambalaj Sektöründe öncü bir firma - Engin Sarıkaya ile Röportaj

🌿 Kalıplanmış selülozik ambalaj sektöründe öncü bir firma olan Theca'nın Yönetim Kurulu Başkanı Engin Sarıkaya ile derinlemesine bir röportaj gerçekleştiriyoruz.

💡 Theca, müşterilerinin ihtiyaçlarını dinleyerek, hızlı ve özgün ambalaj tasarımları sunuyor. Engin Sarıkaya, firma olarak nasıl ambalaj tasarımı yapabildiklerini, hızlı numune üretimi ve esnek üretim süreçlerini anlatıyor.

🌍 Sürdürülebilirlik, Theca'nın iş modelinin temelini oluşturuyor. Engin Sarıkaya, karbon nötr hammadde kullanımı, kompost olabilir ürünler ve biyoçeşitliliğe katkı sağlayan yaklaşımlarıyla nasıl bir fark yarattıklarını paylaşıyor.

🚚 Firma, ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda, kalıplanmış selülozik ambalajların teslimatını gerçekleştiren güvenilir bir ortak.

🌱 Theca'nın ürünleri; toksik madde içermeyen, %100 geri dönüştürülebilir, minimum global ısınma etkisine sahip ve yerden tasarruflu tasarımlarıyla öne çıkıyor
...